Hotel Asselt | Oude Baan 6 | 6071 NP | Roermond | +31 (0) 475 600 222

Beautybehandelingen & Massages

Beautybehandelingen & Massages

Maak uw bezoek aan Wellnesscentrum Asselt helemaal compleet en laat u verwennen door een heerlijke ontspannende massage of beautybehandeling.

dreamstime_m_22771666

Massages hebben een ontspannende werking op zowel lichaam als geest. Tijdens een massage kunt u alle stress loslaten en ervaart u een compleet gevoel van rust en welzijn. Of u nu geniet van een heerlijk ontspannen gevoel met bepaalde aroma’s of geniet van een dieptewerking van hete lavastenen; elke massage heeft een eigen uitwerking.

Massages zorgen niet alleen voor innerlijke rust maar ook voor uw lichamelijke welzijn. Massages kunnen blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk en andere spanningen wegnemen. Na afloop van een massage of beautybehandeling in Wellnesscentrum Asselt voelt u zich herboren!

Klik hier om een kijkje te nemen in ons gehele overzicht van massages en beautybehandelingen. Heeft u vragen over een soort behandeling of het effect ervan, neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Houd er rekening mee dat wellnessbehandelingen zoals massages vooraf dienen te worden gereserveerd. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met het hotel.