Hotel Asselt | Oude Baan 6 | 6071 NP | Roermond | +31 (0) 475 600 222

Brasserie

Brasserie

In verband met personeelstekort is onze Brasserie tijdelijk gesloten voor lunch en diner! 

Hotel Asselt beschikt over een eigen brasserie, genaamd FoodFabrik . In onze FoodFabrik kunt u genieten van heerlijke gerechten.

Onze brasserie is toegankelijk voor zowel onze hotelgasten als gasten die ook zonder overnachting willen genieten van een heerlijk avondje uit eten (reserveren noodzakelijk). Gasten kunnen à la carte dineren of kiezen voor een 3-gangen verrassingsmenu.

In de zomeravonden bestaat er de mogelijkheid om een hapje of een drankje te nuttigen op het ruime buitenterras met uitzicht op onze mooi tuin. Ons enthousiaste team speelt graag in op uw eventuele wensen.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze brasserie en de verschillende mogelijkheden die wij bieden te ontdekken.

In onze brasserie kunt u iedere ochtend genieten van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. Voor onze hotelgasten is dit ontbijt in de prijs inbegrepen. Gasten die niet overnachten in ons hotel kunnen de dag echter toch goed beginnen met dit heerlijke ontbijt. 

Het ontbijtbuffet wordt op maandag tot en met vrijdag geserveerd van 07.00 tot 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 07.30 tot 10.30 uur.